Monday, 24 October 2011

knpe syg..??? knpe..???

hmmm... ari nie ak rse serabut sgt2.. nk pecah kepala otak ak nie memikir..hmmm, nie semua berpunca dripda dye.. bukan ak nk slhkn dye but ak nie jer trlalu memikir sgt pasal dye... mslh dye mslah ak jugak... cuz dye bf ak... kalu dye bukan bf ak mmg x larhh ak nk risaukn dye... smlm akak dye chat dgn ak, perghhh mmg trkejut ak when akak dye ckp cm tu,, ak rse brslah pun ade larhh jugak.. ak keliru perlu ke ak ikut ape yg akak dye ckp..??? but ape yg akak dye ckp sumenye btol... hmmm... ak sbnrnye x sggup nk buat dye mcm tu,, cuz ak xnk kehilangan dye... but ak kena pkir ape yg akak dye ckp sume demi mse depan ak dgn dye.. Ya Allah kau berikan lah ak petunjuk mu Ya Allah, ape yg perlu ak lakukn..??? skunk nie ak x thu nk buat ape,, pagi tdi dye msg ak ckp bnde yg bukan2.. Ya Allah knpe dgn dye nie..?? knpe smpai dye ckp bnde tu sume,, dye x syg ke kat ak dah,, dye x syg ker kat mak ayah dye dah..??? knpe ckp cm tu...!!!!!! tlg larhhh nk pecah kple otak ak time tu... ak dah x thu nk ckp ape dah dgn dye... ak ckp2 but dye degil!!! tapi nsib baik dye bg thu sbb ape dye jd mcm tu,, first2 tu mmg ak dah agak da.. tapi ak cume xnk ckp, hmmm... dye x sihat.. ag larhhh buat ak brtmbh risaukn dye, seriously ak risau sgt2 skunk nie pasal dye... ak xnk jd ape kat dye.. cuz ak sayangkn dye.. Ak Sayang Dye..!!!!! bia larhh org lain x kesah pasal dye but ak kesah pasal dye..!!! hmm, tetibe tadi kait pasal dak form4 sorg nie... erghhhh!!!! tensionnye ak,, ak bukan ade pape dgn budak tu.. ag pun budak tu form4 dah ade awek dah pun...hmm, ak rse ak xpenah ak nk curang dgn dye... tapi, entah larhhhh???? kusut sgt kple otak ak skunk nie... ape ak ckp dye x cye,, dye still ckp bnde yg sme.. pdahal ak da puas ckp yg dye penting bg ak.. mcm mne lagi ak nk buktikan ape yg ak ckp sumenye btol.. bukan hnye kate2 shaje... tadi ak da abis suruh dye mkn, cuz dye x mkn pun..kunk skt dye ag teruk mcm mne..???hmmm,, pastu x psal2 ak kena mara cuz ak pkse dye.. ngeee,, sabar jela...!!!! tadi ak on9 ak usha wall dye,, whoa... cmmt dgn pmpuan lain, ngeee gerammnye ak dgn dye nie... ckap ak pdhal dye pun sme..hmmm, bia larhhh mls ak nk mara2 dahhhhh.... ak mara pun x ade guna, buang mse ak jer... so better ak diam jer......

No comments:

Post a Comment