Thursday, 27 October 2011

Rabunye hal!!!!!!

ari rabu ari tu ak kuar dgn miera.. dah lame ak plan nk kuar dgn miera but bru skunk kte org kuar wlupun kte org dok kL jer..hahahaha, miera ajk hery but hery x bleh nk join cuz ade larhh,hehe.. slain tu kte org ajak qayyim cuz dye mmbe baik kte org dlm kelas ag pun dye duk kL jugak.. slain tu ade hadi, tu pun miera pkse ak ajak cuz teman dye dgn hery kua,, tapi hey pulak buat hal..hahahaha,, first place ak perg, ak pergi pekeliling beli tiket bus nk blk ahad nie!!! biasenye ibu atau ayah yg akn antar ak pergi temerloh but ari tu ak tnye ayah, ayah bg ak naik bus.. so ak beli larhh tiket.. then ak dgn miera naik tren pergi KLCC cuz qayyim tggu kat sna.. hahahaha,, cian miera mmg malang larhh nasib dye time tu, knpe..??? biase larhh rahsia..hehehe, then when ak dah smpai KLCC, kte org tggu la si qayyim nie.. kelakar gle r, bpk la pendek qayyim tu but dye hensem sgt2,,hehehe.. jgn nk bngga la pulak qayyim oi.. tapi mmg knyataan sial!!! bwekkk.. lepas jumpe qayyim kteorg tggu hadi pulak..perghhh bpk larhhh lame kena tggu,, ble tnye kt mne..?? dye ckp dlm tren dlm tren.. ble nk smpai pun ak x taw..hahahaha, lme sgt kte org tggu.. kteorg beli larhh roti dlu kat rotiboy lapar kot da larhh x mkn pape pun time tu... lepas kteorg siap mkn bru larhh hadi smpai,, dn2 time tu qayyim kol kteorg ckp dye kena balik cuz ade knduri kat Ampang..aduhhhh!!!!! lepas da jumpe ady kte org sume pergi msjid jamek jumpe saerah dgn ckin.. perghhhh da larhh hujan trpkse kteorg redahh sume tu smata2 nk jumpe si saerah nie kat sogo..aduyai penat2!!! puas kte org cri si saerah nie, last2 jumpe pun.. hehehehe,, comel sial saerah.. hmm time tu ade peristiwa yg brlaku.. ak hmpir2 nk jatuh gara2 heels ak!!! perghhhh malu gle ak time tu.. but buat biase jer..hehehehehe.. lepas tu ak dgn dye msuk sogo.. miera dgn saerahh.. dlm tu ak jln jela cuci mata,, aduhh x ade pulak mamat hensem,, yg dye nie..ngeee gatal nk mmpos..but dlm mse yg sme ak ade jugak gduh but kejap jer... mls ak nk gduh lme2 kunk lain pulak jadinye.. hmmmm, asal ak gduh..??? bia lah rahsia antara ak dgn dye.. lepas tu ak jumpe larhhh dorg balek,, cuz ag pun dah nk malam better baik ak blk sbb ak x ske blek b4 maghrib.. wlaupun ayah ak bg ak tetap ske ble b4 maghrib.. yg saerah kena msuk sogo blek.. so tggl ak miera n dye.. ak antar miera kat titiwangsa (pekeliling) dlu then bru ak blek... ble miera da blek, start larhh alkesahnye ak dgn dye...ishhh dye nie!!! hehehehe... x mao ak cte kat snie,, kunk kontoi pulak jz ak bleh ckp.. depan miera thu segan, blkng miera ntah ape entah..hehehehehe

No comments:

Post a Comment