Tuesday, 25 October 2011

salah aku ker..???

knpe dgn ak nie..??? ape ak buat sume xkena.. knpe dgn ak..??? seriously ak rse ade jer x kena dgn ak nie, tapi knpe..?? hmmm.. mybe sbb ak rindukn dye kot.. ak rindu dye sgt2.. mne dye nie..??? ke dye mara ak ckp cm tu..?? hmm tapi slh dye jugak xkn ak nk diam jer kot.. aduhhhh!!!! plezzz r jgn buat ak mcm nie.... dye bgaikan tinggalkn ak kesorgan.. mmg ak sunyi, mmg ak bosan.. ape dye ckp sume btol... tapi ati ak jz untuk dye jer.. tapi entah larhhh, ak jz msg dgn dye jer.. ak x lyn pun org lain.. if ak rse pnting bru larh ak bls..tapi entah larhhh ak bosan, ak nk blas msg org lain ak x ade mud.. ak rse better baik x yh bls kunk lme pulak ak msg.. serious kali nie ak loyal dgn dye..knpe ek..?? last ak cpl thn lepas, tu pun sbb ak trpkse lupekan dk laki tu dgn jln mudah ak pindah sekolah.. tu pun ak x setia pun time tu.. tapi when ak cpl dgn dye nie.. knpe ak jd setia pulak nie..??? when laki lain msg ak, ak x bls pun.. ade je alasan ak xnk msg dorg, xade kdt larhhh, ngh stdy larhhh, ngntok larhhh.. mcm2 larhhh... tapi skunk nie ak bosan larhhh sbb tu ak on9 jer keje ak.. ak on9 x ade larhh buat ak bosan sgt, sbb ade larhhh mne blh bg taw...hehehehehe, bia larhhh rahsia.. klu dye thu pun, dye nk mara.. mara r, dye buat ak mcm nie x pe an..hmmmmmm, sedih r kalu cm nie... mcm org x btol pun ade jugak ak nie... aduyai... tapi pape pun ak akn bg thu kat dye jugak jap ag.. kunk x psal2 tetibe dye thu sndiri,, perghhh mati ak bhai... better baik ak bg thu sndiri...hmmm, smpai skunk dye still x msg dgn ak.. knpe ek..??? cuz dye msg pmpuan lain (andaian sendiri).. dah tu knpe x msg ak..??? ak nie ape hah..??erghhhh geramnye ak... tgk r ape ak nk buat kali nie... juz wait n see... jgn nk mnyesal la ape ak buat kunk...erghhhh!!!!!! pape pun ak tetap syg kau larhh syg oi

No comments:

Post a Comment