Tuesday, 13 December 2011

Ak Sayang Kau!!

hmmmm.... smlm hingga larh ari nie,, da puas ak menangis disbbkn dye.. tapi dye x penah tahu ape yg ak rasei.. yela buat ape dye nk thu dye bukan care pun pasal ak... sbnrnye dri hari tu lagi ak always think about him, but dye ade ker pkir sal ak nie..???ha ha ha... x ade pun weh... kalu dye pikir pasal ak npe dye x msg or kol ak..??? knpe hah..?? yea... mmg bru2 nie ak gduh dgn dye cuz sume brpunca dripada dye jugak... but nk buat mcm mne kn.. laki mmg x guna.. msg dgn pmpuan lain bleh,, abis ak nie ape..??? wlaupun pmpuan tu cume kawan tapi ak nie gf dye, rite..??ngeee... serious ak tension sgt2.. dye mmg x phm ak.. klu dye phm ak, dye xkn buat ak mcm nie.. mcm ak nie ape jer..??? ak pun ade hati n perasaan,, mmg larhh dye pun ade ati dan perasaan... tapi dye luka kn ati ak, ade ker ak lukakn ati dye..??? penah ke ak mnduakn dye..??? hmmm... klu ak nie curang, xkn ak nk slalu think about him.. x logik larhhhh... skunk nie ikt kau larhhh..sumenye trpulang k... ak jujur ak ckp.. ak sayang kau n ak rindukan kau.. tapi..???ngeeee... tadi ak tetibe rse nk kol dye but when ak check inbox dlm fb dye.. perghhhhh x jdi larhhh wehhhh... sumpah ak tetibe nngis.. then ak..., smpai ati kau buat ak mcm nie kan... kau mmg kejam.. ak xpenah nk mnduakn kau, tapi kau curang dgn ak... mne pergi jnji2 kau sume tu hah..??? wtf r wehhh... serious ak bnci sgt2 kau.... skunk ak x thu nk buat ape... tggu dn lihat...

No comments:

Post a Comment