Monday, 9 January 2012

fikiran yang tak menentu

ari nie, ak x ade keje nk buat sgt.. so better ak update blog ak nie.. dh lame ak x luahkn perasaan ak nie.. btw ak skunk ngh keje.. hahaha, bnyk tmpat ak pergi but x ade pun org kol pggl keje...hmm, pape pun ak tetap trus cri keje hingga one day nie.. ak trus dpt kje, keje sbgai telesales.. hahahahaha.. gaji boleh tahan larh,, but my prnt x bg ak keje kat stu,, mybe ade sbb dorg x bg.. then my mom yg tlg crikn keje..hahaha, ade ker mk ak suh ak keje kat celebrity fitness tu, perghhhh mmg ak malu an.. dh larhh ramai laki2 macho keje kat stu,opssss hehehehe,kunk keje x mnjadi lak.. hahaha, pape pun ak dh apply pun keje kat stu.. hahahahaha, esok tu ak keluar lagi.. ape larhh ak nie x serik2..hahahahaha, yg bestnye ak dtg, then trus dpt keje..hahahaha, keje pizza jer kot..hehehehe.. best larhhh... ak sblum nie mmg nk keje kat stu.. akhirnye dpt pun.. mlm tu my prnt tnye nk keje dgn dorg x, ak tnye larhh keje ape..?? then dorg ckp nk ke xnk.?? ngeee.. lastly dorg ckp keje nie senang jer... keje dok umh.. jge adik2 ak when ayh n mk ak kje, masak, kemas rumah.. erm tu jela.. gaji prnt ak bg bnyk jugak larhhh.. ske2..hehehe ak trus terima.. dorg buat cmnie pun sbb dorg x nk ak keje kat luar tu..hahahahaha, ape larhhh ak punye larhh nk lari dri dorg.. aduhhh,, tapi x per larhh demi mse dn tenage.. ag snggup..hahaha.. esok punye esok tu org kat celebrity fitness kol, dye minx dtg interview..hahahahaha, ape larhhh ak dh keje larhhh..mmg ak nk sgt2 keje tu ouhhh.mne x yer mmbe ak pun nk keje stu kot..hahahaha, tapi ak x pergi pun..ishhh ape larhh ak nie.. mk ak tnye ak nk pergi ker, but ak ckp xnk..hahaha, yela penat kot keje stu..tapi ak mmg nk gle2 r keje stu..mnyesal ak doe.. melepas ak kali nie, nk keje ape yg ak nk..hahaha..tapi xpe rezeki ak bukan kat stu..hmmm.. skunk nie ak single..!! no boyfriend..but scndal ade larhhh..hehehehehe.kalu scndal x perlu nk setia kan... hahaha, jahat larhh ak nie.. btw ak skunk guna dua num, 1 celcom n 1 lagi maxis..hehehehe.. biase yg celcom jer yg sntiase ade kdt buat mse skunk..hahaha maxis nie ak jarang guna... biase ak slalu msg dgn adik angkat ak.. x pun dgn hadi, kalu x pun dgn akk angkat ak, kalu x pun dgn ex ak yg lain..hahahahahaha,but skunk ak mmg dh x ade mud dh nk msg sume tu... smpai adik ak merajuk dgn ak,, aduhhh abis larhh ak.. dh larhh susah nk pujuk adk ak sorg nie..ishhhh. yg celcom ak slalu msg dgn abg angkat ak..hehehehe, kalu xpun dgn scndal jer.. tapi ak lbhkn abg angkat ak larhhh, ari tu kte org kuar sme2.. dye dtg umh, then ayah nk jumpe dye dlu, yela dh larhh kuar malam kn.. so dye jumpe larhhh.. dlm kete.. mmg ak x thu nk ckp ape.. sbb ak mmg segan gle dgn dye, hehehehehe dye jela bnyak ckp..ishhhh dye nie...hahahahaha, pape pun ak ske cara dye..hahaha funny jer org yer.. dye nie sweet sgt2..hehehe, isshhh ape larhhh ak nie.. tapi mmg pun taw!!! hahahahaha, ak skunk nie slalu tringatkn dye..hehehe, aduhhh knpe yer..??? yela ak tringat ape yg brlaku antara kite org..ishhhhh x leh jadi nie.. hmm dlm bpe ari tu ak rindu kn dye..hahaha, kelakar kot time tu... asal lahh ak leh rindu nie... sblum ak jumpe dye bru2 nie ak mmg penah janji yg kte org akn jumpe.. ak ngtkan main2 jer.. last2 ambik trpacak kete dye depan umah ak..amboi, berani awk yer!! hehehehe ske3..hehehehe hurmm bru2 nie dye ade jugak ajak keluar tapi dye ajak dh nk tgh2 malam, ak nie dh la x biase kuar brdua klu smpai tgh2 malam cmnie,, mmg ak x brani nk tnye ayah ak boleh kua ker x kn... hahahaha, pape pun dye tetap phm ak, thnx so much awk.. dye mmg jenis yg memahami,, untung spe jd isteri dye..hahahaha erm.. dye larhhh stu2nye kawan laki ak, yg ayah ak penah jumpe..kalu kwn2 biase nie mmg larhh ayah ak kenal, but kenal2 gtu jer..hehehehe.. urmm.. ayah ak prcyekn dye,mybe sbb umo dye kot..yela 3 thn beza tu... hahaha ayah ak slalu ckp klu nk brcinte dgn pilih yg sbaye..ishhh mybe sbb time tu ak ngh cpl dgn hadi kot, sbb tu dye ckp cm tu..ishh pape pun ak dgn dye juz  sbgai adik n abg jer..bwekkkk!!! x boleh nk lebih2 taw..hehehehe.. hurm btw sptutnye arinie ak ngat nk jumpe dye sbb ak rse mlm nie bru ak free..tapi dye pulak x ade kat sni.. ishhhh ak dh larhh rindukn dye nie.. ai.. rindunye..smlm nk kuar jugak tapi x jd sbb bola yer pasal..ngee~ geramnye ak.. tapi bialarhhh ari lain pun ad kn..hahahahahaha, pape pun ak tetap nk jumpe dye..miss you so muchh (rindu nakal) hehehehe, muahhhhhhh!!

6 comments:

  1. Hai aqilah dah follow blog sini :)

    Cuba check tau !

    Sudi-lah follow aqilah balik yee :)

    http://aqilahberbicara.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnx aqilahhh.... kte pun bru follow blog awk :) nice ur blog.. i like

      Delete
  2. senyum selalu


    www.xyz4mir.blogspot.com

    ReplyDelete